Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Geo, a környezettudatos kiskamasz

Ár:
2.700 Ft
Egységár: 2.700 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: GEO1

"Érzem azt, hogy akkor vagyok igazán boldog, amikor sokan vagyunk együtt és mindenki nevet. A boldogság az emberekkel, állatokkal és növényekkel való találkozások alkalmával születik. Szeretnék egy jobb világot, ahol ezt felismerhetjük és tudatosan vigyázzunk mi, emberek.

       És Te, Te milyen világban szeretnéd leélni az életedet?"

 

Írta és rajzolta: Zakarné Varjas Kata

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Gerendás Olivér, azaz Geo éles eszének és az őt körülvevő gondolkodó embereknek köszönhetően környezettudatosan éli mindennapjait. Kiismeri magát a folyamatos vásárlásra buzdító világ zsákutcain, egy reklám sem tántorítja el attól, hogy tudja mi az amire valóban szüksége van. Jól tudja, hogy az élet maga a csoda. De az élet törékeny, védtelen és sebezhető. Illés bácsinak el is árulja mi szeretne lenni ha felnő. Barátaival megfigyeli és csodálja a természetet, szemetet szed, nagyokat játszik az erdőben, biotermesztést folytat, hulladékmentesen él, segít másokon és nagyon élvezi a környékbeli emberek társaságát. Társaival elképzelnek egy új világot, ahol minden élőlény nyugalomban élheti életét. Hogyan válhat valóra mindez? Geo lépésről-lépésre elmeséli mit, miért és hogyan csinál. Ha Geón múlna, Földanya még biztosan lakható és boldog hely lenne évszázadok múlva is!

Szerző: Zakarné Varjas Kata

 

Szakmai lektor: Takács-Sánta András, ökológus, az ELTE Humánökológia mesteraszakának igazgatója, a Kisközösségi Program szakmai vezetője

 

Lektorálásban közreműködött: Takács-Sánta Bernát

 

Kiadó: Magánkiadás (2018)

Terjedelem: 48 oldal
 

ISBN: 978-615-00-3454-6

Keresés