Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Itt jársz: > >

műanyag

2018. 10. 13. 11:58:48
Újabb írás készült a műanyagok típusairól szóló blogbejegyzés-sorozatunkba. Ezúttal a harmadik bejegyzésünk érkezik, és nem másról lesz benne szó, mint a sokak által ismert PVC-ről. Újrahasznosítási lehetőségeiről és az egészségre káros hatásairól írunk. Ha téged is érdekel, kattints a címre a folytatáshoz.
2018. 10. 05. 10:00:00

Folytatjuk a műanyagok típusairól szóló blogbejegyzés-sorozatunkat.

 

Ebben a bejegyzésben a HDPE (high density polyethylene) azaz a nagy sűrűségű polietilén kerül. Ha érdekel mire használják ezt az anyagot és hogy milyen káros hatásai lehetnek az egészségedre nézve, klikk a címre és már olvashatod is.

2018. 09. 28. 19:56:50

Melyik műanyag mit tartalmaz? Mennyire káros ez az egészségemre nézve? Honnan tudom eldönteni, hogy szelektálható-e? - merülnek fel a kérdések a tudatosabb fejekben, ahogy szépen haladtok előre a zöldebb élet és jövő felé.

Ha neked is vannak még kérdéseid, kövesd végig a műanyagok típusairól szóló blogbejegyzés-sorozatunkat.

Kezdjük is az 1-es típussal, a polietilén-tereftaláttal, azaz közismertebb nevét a PET műanyaggal.

2018. 06. 22. 10:00:00

Megszámlálhatatlanul sok napot éltem meg korábban anélkül, hogy magamon kívül gondoltam volna bármire is, vagy belegondoltam volna, hogy mit okozok a környezetemnek a választásaimmal. Az elmúlt néhány évben, amióta egyre több információhoz jutunk hozzá a Földünk állapotához, elkezdtem figyelni magamat - de mégis, én mit teszek azért, hogy ez a csodás bolygó fellélegezhessen?

Keresés